DE BRASSERIE

In een behaaglijke omgeving kan u genieten van heerlijke gerechten in hun meest uitzonderlijke vorm

Geniet tijdens de middag van een uiterst smaakvolle keuken, terwijl op de achtergrond prachtig muziek weerklinkt ... Elke weekdag biedt de chef u een quicklunch aan bestaande uit een hoofdschotel aangevuld met soep of voorgerecht. U kan ook alle dagen bij ons terecht, ook tijdens het weekend, voor een snack, een versgebakken pannenkoek, of gewoon voor een drankje uit ons groot assortiment streekbieren.

In de Brasserie kunt u terecht voor een drankje maar ook voor een snack. In de namiddag kunt u er ook terecht voor roomijs, gebak, pannekoeken, wafels, ...

DE BRASSERIE
ONZE TUIN EN TERRAS

ONZE TUIN EN TERRAS

Een florarijk tuinterras nodigt bij zonnig weder uit tot een snack, drink of lunch

Tijdens mooi weer verwelkomen we u op ons rustig en aangenaam tuinterras. U kan er zoals in onze brasserie en in het restaurant genieten van een uitgebreide kaart van dranken, snacks, broodjes, verschillende vlees- en visgerechten, ... maar ook van onze diverse suggesties van de chef of een uitgebreide maandmenumenu.

Met wat hulp van de zon zal u steeds terugkeren naar deze oase van rust en culinaire hoogstandjes.
Op ons tuinterras is roken toegestaan.

DE FEESTZALEN

Uw feest is onze zorg!

Het laatste wat u wilt hebben rondom uw feest zijn zorgen. En het éérste dat u wilt ervaren? Da's uiteraard plezier! Daarom geven steeds meer particulieren en bedrijven alle organisatie rondom hun feest, uit handen aan ons

Onze aan elkaar gelegen locaties voor uw feest zijn probleemloos te bereiken en bieden veel capaciteit, gastvrijheid en sfeer.
Indien u het wenst, boekt u onze verschillende banketzalen samen, voor een supergeslaagd feest. Bijvoorbeeld een receptie in de ene en aansluitend een sfeervol diner in de andere zaal.
Onze riante tuin nodigt u uit om Uw gasten te ontvangen in een florarijke omgeving.

Wij beschikken over ruime parkeermogelijkheden en zijn zeer centraal gelegen op de provinciebaan.

Onze feestzaal voor meer dan 150 personen.
Samen met ons restaurant kunnen wij uw feest tot in de puntjes verzorgen, zodat uzelf en de genodigden een onvergetelijk moment zullen beleven.
Ook voor seminaries is dit een heel geschikte locatie.

Wenst u meer inlichtingen? aarzel dan niet om volledig vrijblijvend meer informatie te vragen.

DE FEESTZALEN